david oancea
FOTO: Instagram itsvegasdave

David Oancea este un american de origine română care face avere peste Ocean din pariuri sportive. Tatăl său s-a născut la Sibiu, iar la sfârșitul anilor 1960 s-a mutat în America.

Potrivit Pro TV, David Oancea, care în SUA și-a câștigat renumele de Vegas Dave, a scăpat de grija banilor după ce a câștigat 50 de milioane de dolar din pariuri sportive. Acesta are de gând să mai facă un pariu, motiv pentru care și-a provocat fanii de pe Instagram să mizeze sume.

Jucătorul i-a provocat pe fanii săi să mizeze sume de bani, cum le dictează conștiința, în legătură cu schimbarea statului său civil. David Oancea are o iubită de nici o lună, jurnalista sportivă Holly Sonders, pe care vrea să o ia de soție.

Pariorul a lansat un sondaj online, în care și-a întrebat admiratorii dacă îl cred pe cuvânt când susține că se va căsători cu fata pe care o știe de puțin timp. Răspunsul lor a fost, preponderent, negativ.

David Oancea are 43 de ani și s-a născut în SUA. Tatălui lui a plecat din Sibiu peste Ocean, la sfârșitul anilor ’60, și s-a stabilit în Detroit. Aici s-a căsătorit cu o femeie cu origini japoneze, stabilită în Hawaii, unde David a făcut primii pași în viață.

Sursa: Pro TV

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu