Un român e regele pariurilor sportive în America – Tatăl lui s-a născut la Sibiu

0 6.965

⇓ Ascultă știrea ⇓

David Oancea este un american de origine română care face avere peste Ocean din pariuri sportive. Tatăl său s-a născut la Sibiu, iar la sfârșitul anilor 1960 s-a mutat în America.

Potrivit Pro TV, David Oancea, care în SUA și-a câștigat renumele de Vegas Dave, a scăpat de grija banilor după ce a câștigat 50 de milioane de dolar din pariuri sportive. Acesta are de gând să mai facă un pariu, motiv pentru care și-a provocat fanii de pe Instagram să mizeze sume.

Jucătorul i-a provocat pe fanii săi să mizeze sume de bani, cum le dictează conștiința, în legătură cu schimbarea statului său civil. David Oancea are o iubită de nici o lună, jurnalista sportivă Holly Sonders, pe care vrea să o ia de soție.

Pariorul a lansat un sondaj online, în care și-a întrebat admiratorii dacă îl cred pe cuvânt când susține că se va căsători cu fata pe care o știe de puțin timp. Răspunsul lor a fost, preponderent, negativ.

David Oancea are 43 de ani și s-a născut în SUA. Tatălui lui a plecat din Sibiu peste Ocean, la sfârșitul anilor ’60, și s-a stabilit în Detroit. Aici s-a căsătorit cu o femeie cu origini japoneze, stabilită în Hawaii, unde David a făcut primii pași în viață.

Sursa: Pro TV

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.