Noua locație OptyU – Ce te așteaptă la Promenada Sibiu

1.031

OptyU este magazinul de optică ce s-a făcut deja remarcat printre sibieni. Îl recomandă calitatea ramelor oferite, a lentilelor, dar și a serviciilor. Clienții OptyU au fost mereu răsplătiți cu oferte și promoții, dar acum, înaintea Crăciunului, li se dă cel mai mare cadou- un magazin mai mare, mai modern, dar cu aceleași servicii de calitate și aparatură performantă. Noua locație OptyU din Promenada Sibiu s-a deschis!

Sibienii care și-au dorit ochelari de calitate, fie de vedere sau de soare, au apelat la magazinul de optică OptyU de pe Galeriile Carrefour. Pentru că cei de aici și-au dorit să vină în sprijinul celor care au nevoie de ochelari, au deschis o nouă locație în celălalt capăt al orașului- în Promenada Sibiu. Îi găsiți la etajul I, lângă scările rulante.

Magazinul de pe Galeriile Carrefour rămâne deschis în continuare, iar cel din noul Promenada va oferi aceleași servicii mereu la standarde înalte. ”Noua locație este mai mare, are undeva în jur de 65 de metri pătrați. Ceea ce oferim sibienilor în materie de optică se va ridica la aceleași pretenții, adică aparatura este la fel de bună, iar în curând vom avea și aici aparatul Vissioffice X care măsoară cu cea mai mare precizie dioptriile pentru lentilele progresive”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

Pentru că este mai mare, la OptyU din noul mall sibienii vor putea găsi branduri în premieră: Nina Ricci, Gucci sau Chantal Thomas, dar și Dior, brand care se găsește exclusiv la OptyU.

Și așa cum le stă bine celor de la OptyU, oricine merge în noua locație din Promenada Sibiu până în 31 decembrie și face o comandă completă are reducere de 25%. Consultația gratuită intră și în oferta de aici, iar pentru locația de pe Galeriile Carrefour merge mai departe.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi