Un tânăr a furat două telefoane dintr-un club din Sibiu, apoi a condus o mașină rupt de beat

1.682

Un tânăr din Daia s-a ales cu dosar penal, după ce a furat două telefoane mobile dintr-un club din Sibiu. Imediat după furt, omul s-a urcat în mașină băut, fiind urmărit de tânăra păgubită. Aceasta a sunat la poliție, bărbatul fiind la scurt timp oprit de oamenii legii.

„La data de 22 decembrie a.c., la ora 06,05, o tânără a sesizat Dispeceratul I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că se află în urmărirea unui autoturism al cărui conducător auto i-a sustras două telefoane mobile, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Sibiu. Autoturismul în cauză a fost oprit de către polițiștii rutieri în mai puțin de 5 minute, pe strada Plugarilor, constatându-se că la volan se afla un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Daia”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, asupra sa au fost găsite și cele două telefoane reclamate ca sustrase.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, respectiv furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi