VIDEO Astrid Fodor despre excedentul bugetar al Sibiului – Ce se întâmplă cu banii

1 889

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibiul este unul din puținele orașe ale țării care are excedent bugetar. Datorită lui se pot pune în aplicare proiectele mari pentru oraș și se pot demara altele care, în lipsa banilor poate că nu ar fi existat deloc. Și anul acesta banii rămași Sibiului au garantat încheierea de noi contracte.

”Excedentul bugetar, la fel ca în fiecare an, și anul acesta a fost gândit pentru a avea bani pentru proiectele mari. Anul acesta avem excedent undeva ala 60 de milioane de euro. Am cheltuit deja din ei, pe contracte deja încheiate, aproximativ 12- 13 milioane de euro. Avem în SICAP, pentru încheierea de viitoare contracte, undeva la 57 de milioane de euro. Deci, avem în plan proiecte pe mai mulți bani decât excedentul”, spune primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Ora de Sibiu – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă ? Invitată este Astrid Fodor – Primarul Sibiului

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 22 decembrie 2019

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Adrian scrie

    Doamna primar sa aiba grija ca nu cumva si anul acesta Sibiul sa nu cheltuie acest excedent si sa l piardă ca in ani trecuți.Parerea mea ar fi ca ,primaria Sibiu ar trebui sa pregătească proiecte de interes strategic in dezvoltarea Sibiului si anume Centura de NV ,lărgirea acolo unde se poate a arterelor care creaza ambuteiaje mari finalizarea asfaltarii strazilor de pamant care mai există inca si multe alte proicte

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...