VIDEO – Schimbări majore în Piața Huet – Primarul Sibiului vine cu detalii

0 1.032

⇓ Ascultă știrea ⇓

Din vara aceasta, în Piața Huet nu se mai parchează mașinile. De anul viitor însă, locul va arăta cu totul altfel și va respira un aer boem. Primăria are în plan un proiect care exact asta face- schimbă fața Pieței Huet. 

”Am dat în lucru un proiect pentru Piața Huet. Un arhitect ne va propune transformarea pieței, propunere pe care apoi o vom arăta sibienilor și i vom discuta. Acolo vor fi terase. Proiectul specifică exact cum trebuie să arate, dimensiunile lor, absolut toate detaliile ca totul să se potrivească zonei, pentru că trebuie ținut cont de specificul acesteia”, spune Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Ora de Sibiu – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă ? Invitată este Astrid Fodor – Primarul Sibiului

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 22 decembrie 2019

Dacă eliberarea Pieței Huet de mașini a fost bine primită de sibieni, aceștia așteaptă același lucru și pentru Piața Mică. Aici lucrurile însă mai durează. ”Asta avem în plan, doar că prefer să implementăm hotărârea după ce vom avea parcarea din piața Gării. Sunt câteva parcări ce pot fi folosite acu, dar în Piața Mică nu se va mai parca după ce parcarea de la gară va fi finalizată. Vom elibera apoi și Piața Schiller, așa că vom avea o zonă istorică fără mașini”, spune Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...