Este oficial – Începe construcția primei grădiniței din ultimii 30 de ani la Șelimbăr

0 834

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Șelimbăr a lansat licitația pentru construirea primei grădinițe din comună, după 1989. Ofertele se pot depune până în 11 februarie 2020, iar primarul Marius Grecu speră ca în martie să înceapă efectiv lucrările.

Valoarea estimata a investiției este de aproximativ 4.190.000 lei, iar un termen optimist pentru inceperea lucrărilor ar fi luna martie 2020, dacă timpul va permite.


Conform proiectului, suprafața totală a clădirii va trece de o mie de metri pătrați. La demisol este prevăzută o spălătorie uscătorie, spații tehnice și cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătărie și o sală polifuncțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

80369673 968993766815723 6028931136258834432 n

”Îmi doresc ca in cel mai scurt timp să continuăm procedurile pentru construirea altor grădinițe in zona Brana-Triajului (identificare si achiziție teren), precum și in Cartierul Tineretului, acolo unde există deja certificat de urbanism eliberat si a fost achiziționată proiectarea”, a declarat Marius Grecu, primarul Șelimbărului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...