Sărbători „de foc” pentru pompierii sibieni – Au stins incendii și au ajutat 200 de persoane bolnave

261

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acestă mini-vacanță prilejuită de sărbătorile de iarnă , pentru stingerea a patru incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 211 cazuri medicale.

Alte 48 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit în această perioadă la patru incendii manifestate după cum urmează : la o anexă gospodărească în localitatea Axente Sever, la o casă în localitatea Sadu , la două tomberoane din plastic în localitatea Șura Mică , str. Aleea Cameliei și la două pubele de gunoi în mun. Mediaș .

Totodată această perioadă a fost marcată de producerea a patru accidente rutiere la care salvatorii sibieni au intervenit și au acordat primul ajutor calificat pentru șapte persoane rănite, din nefericire a rezultat și decesul a două persoane în urma impactului.

De asemenea pompierii sibieni din cadrul Punctului de Lucru Săliște au asigurat măsurile P.S.I. la Spectacolul Adunarea Junilor în localitatea Săliște .

Salvatorii sibieni au efectuat în această perioadă un număr de 15 recunoașteri la obiectivele din zona de competență.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.