paltinis trafic
FOTO: Facebook Sibiul meu

Trafic îngreunat între Sibiu și Păltiniș. Coloana de mașini de întinde până la Arena Platoș. Polițiștii dirijează traficul.

Pe DJ 106 A Sibiu – Păltiniș, valorile de trafic se mențin ridicate, cu ambuteiaje create în special în zona Arena Platoș Păltiniș. La fața locului sunt prezente echipaje din cadrul Serviciului Rutier Sibiu și Postului de Poliție Păltiniș.

paltinis traficinfo
FOTO: Facebook Info Trafic Jud. Sibiu

De asemenea, la o distanță de aproximativ doi kilometri spre Arena Platoș se circulă în coloană.

„Vă recomandăm să respectați indicațiile polițiștilor care supraveghează și dirijează traficul rutier în zonă. Vă reamintim totodată, obligația de a parca doar în zonele special amenajate. Nu uitați că parcările neregulamentare nu afectează doar traficul autovehiculelor ci și pe cel al autospecialelor care trebuie să intervină în situația unui eveniment. Nu în ultimul rând, luați în calcul că urcarea spre Păltiniș sau coborârea din stațiune poate depăși timpul unei deplasări normale”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. 2 km? Glumiti!!! 12 kilometri avea coloana de masini, dupa o ora de asteptare in care am parcurs doi km , m-am intors in Cluj, la fel au facut multi turisti din Bucuresti,Cluj,Alba,etc, noi toti ne-am fi cheltuit acolo banii, dar nu era nimeni pregatit sa-i primeasca , nici macar drumul pana la Paltinis, o imagine trista a unei Romanii prabusite demografic dar cu mult prea multe masini pentru infrastructura modesta!