targ craciun roata
FOTO: Facebook Târgul de Crăciun din Sibiu

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, a ajuns la final. Vineri este ultima zi în care sibienii și turiștii se pot bucura de surprizele oferite de organizatori.

Târgul de Crăciun s-a deschis în 15 noiembrie 2019, fiind inaugurat printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel.

Peste 100 de expozanți au fost prezenți în Piața Mare din Sibiu oferindu-le experiențe plăcute vizitatorilor. Cei mici au avut parte de diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun. Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara i-au întâmpinat pe vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, au întreținut și la această ediție atmosfera feerică a evenimentului. Centrul orașului a fost transformat într-un loc de poveste. Roata panoramică, înaltă de 22 de metri, a fost atracția principală în acest an.

Sibienii care doresc să viziteze târgul o mai pot face doar astăzi. Comercianții se află în Piața Mare până vineri seara.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns