halep simona

Incendiile de vegetație din Australia au sensibilizat întreaga lume. Foarte mulți sportivi se unesc pentru a dona bani celor care au avut de suferit în urma acestor tragedii. Printre ei se numără acum și românca Simona Halep.

Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia și acum este pregătită să dea și ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă, anunță Mediafax.
Tenismenul Nick Kyrgios, născut în Canberra, Australia, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit în plâns când a început să vorbească despre această situație: “Orașul meu natal este Canberra și acum are cel mai toxic aer din lume. Este foarte trist. Este dureros”.
Kyrgios s-a mobilizat și le-a cerut sportivilor să se unească pentru a dona bani victimelor din Australia. Tenismenul a declarat că va dona câte 100 de dolari australieni (63 de euro) pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele ATP Cup, Perth și Sydney.
Și Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.
“Ei bine, știți că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, știți că nu dau mulți ași ?
Așa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta… de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari.În acest fel o să strâng mult mai mulți bani”, a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.
Craig Tiley, actualul CEO al Tennis Australia, a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu