Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia – ’’Iubesc această țară. Vreau să ajut’’

Incendiile de vegetație din Australia au sensibilizat întreaga lume. Foarte mulți sportivi se unesc pentru a dona bani celor care au avut de suferit în urma acestor tragedii. Printre ei se numără acum și românca Simona Halep.

Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia și acum este pregătită să dea și ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă, anunță Mediafax.
Tenismenul Nick Kyrgios, născut în Canberra, Australia, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit în plâns când a început să vorbească despre această situație: „Orașul meu natal este Canberra și acum are cel mai toxic aer din lume. Este foarte trist. Este dureros”.
Kyrgios s-a mobilizat și le-a cerut sportivilor să se unească pentru a dona bani victimelor din Australia. Tenismenul a declarat că va dona câte 100 de dolari australieni (63 de euro) pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele ATP Cup, Perth și Sydney.
Și Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.
„Ei bine, știți că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, știți că nu dau mulți ași ?
Așa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta… de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari.În acest fel o să strâng mult mai mulți bani”, a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.
Craig Tiley, actualul CEO al Tennis Australia, a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

australiahalepincendiiSimona Halep
Comentarii (0)
Comentează