spital alba

Un bărbat internat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia s-a aruncat de la geamul salonului și a murit după câteva ore.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2019, în jurul orei 03:30. Conform Alba24.ro, evenimentul nu a fost făcut public de autorități imediat după momentul tragediei.

Directorul instituției, Diana Mîrza, a precizat pentru că este vorba despre un pacient de 62 de ani, internat la secția de Chirurgie. În urma tragicului eveniment, la nivelul instituției se realizează o anchetă internă. alba24

De asemenea, Inspectoratul Județean de Poliție Alba a deschis o anchetă. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, bărbatul a deschis geamul salonului în care se afla și s-a aruncat în gol. Acesta a căzut de la o distanță de aproximativ 5 metri.

Imediat, bărbatul a fost preluat la secția ATI, dar în jurul orei 7.00 a fost declarat decesul.

Precizări de la Spitalul Județean de Urgență Alba:
”Un bărbat în vârstă de 62 de ani s-ar fi aruncat, în noaptea din 22 spre 23 decembrie, de la etajul 1 al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, unde fusese internat, în cadrul compartimentului de neurochirurgie. Cazul a fost descoperit de cadrele medicale la scurt timp, iar bărbatul a primit de urgență îngrijiri medicale de specialitate.

Înspre dimineață, starea sa de sănătate s-a agravat rapid prin șoc traumatic, a fost intubat și ventilat mecanic, a intrat în stop cardio-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind ulterior declarat decesul (la circa 3 ore și jumătate de la incident).

În acest caz, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba efectuează o anchetă, iar din primele date se pare că este vorba de o sinucidere. Bărbatul ar fi sărit de pe fereastra salonului în care era internat”.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns