fbpx

Ultimele zile pentru bradul din Piața Mare – Veste bună despre patinoar și Roata Panoramică

0 762

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sunt ultimele zile în care sibienii își mai pot face selfie-uri cu bradul din Piața Mare. În curând, acesta va fi demontat. Venim însă cu vești bune despre patinoar și roata panoramică: vă mai puteți bucura de ele încă o lună.

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar asta înseamnă că bradul de Crăciun va fi demontat și Piața Mare a Sibiului va fi eliberată. Cei care vor totuși să își mai facă câteva amintiri în centrul orașului, trebuie să se grăbească. În câteva zile ne despărțim de frumosul pom de iarnă.

Distracția continuă însă în Piața Mare. Până în data de 2 februarie, roata panoramică și patinoarul rămân în centrul orașului.

targ craciun roata1
FOTO: Facebook Târgul de Crăciun din Sibiu

Vă reamintim că, la Roata Panoramică, un bilet costă 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru copiii între 3 și 10 ani, iar cei sub 3 ani au gratuitate. Copiii care au sub 1,4 metri înălțime trebuie să fie însoțiți de un adult.

În ceea ce privește patinoarul, cei care doresc să ajungă pe gheață trebuie să achite suma de 15 lei, iar cei care vor să închirieze o pereche de patine vor plăti 10 lei. Cei mici, care sunt începători, se pot folosi de ajutătoare (balene și pinguini), a căror închiriere costă 10 lei. Prețurile sunt valabile pentru o oră și jumătate pe gheață.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.