Arme letale găsite în posesia unor sibieni – Poliția face cercetări

0 1.812

Doi bărbați, unul din Sibiu, iar altul din Bârghiș, sunt cercetați penal de polițiști pentru deținere de arme și muniție în mod ilegal.

„La data de 6 ianuarie, în cadrul activităţilor curente desfăşurate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu pe linia deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, au fost identificați doi bărbați care dețineau arme și muniție în mod ilegal întrucât permisele de armă deţinute de aceştia aveau termenul de valabilitate expirat”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu ocazia efectuării controalelor la locurile de păstrare ale armelor şi muniţiilor au fost indisponibilizate două arme letale, o armă neletală, precum şi 143 bucăți cartuşe aferente armelor ridicate.

Cei doi bărbați, în vârstă de 82 și 51 de ani, domiciliați în Bârghiș, respectiv municipiul Sibiu, sunt cercetați penal sub aspectul existenţei infracţiunilor prevăzute de art. 342 alin. 1, 2, 6 cod penal privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...