Wizz Air face angajări la Sibiu – Caută însoțitori de bord

0 2.342

⇓ Ascultă știrea ⇓

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România și compania aeriană cu cea mai mică amprentă de mediu din Europa, anunță noi sesiuni de recrutare la Sibiu, pe 8 ianuarie.

Candidații care visează la un loc unic în care să lucreze, unde sunt în permanență în mișcare și unde întâlnes zilnic oameni noi, ar trebui să încerce o carieră în cadrul Wizz Air. Compania aeriană este în căutare permanentă de candidați pozitivi și plini de energie pentru pozițiile de însoțitor de zbor pentru bazele sale din Europa Centrală și de Est.

De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air și-a dezvoltat continuu rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale cu tarife mici. Wizz Air oferă în prezent 154 de rute către 21 de țări de pe 10 aeroporturi românești.

Pentru a ține pasul cu creșterea constantă a companiei, WIZZ recrutează atât profesioniști cu experiență, cât și noi talente entuziaste pentru echipa sa. Anul trecut, Wizz Air a angajat peste 1.100 de persoane și și-a mărit echipa la peste 5.000 de profesioniști în aviație. În 2020, la nivelul întregii rețele, compania caută să recruteze noi angajați, inclusiv din România.

Cei care doresc să devină însoțitori de bord sunt invitați să se alăture sesiunilor de recrutare WIZZ, cu un CV în limba engleză, două fotografii (portret și corp întreg). Interviurile pot dura câteva ore bune, așadar participanții sunt rugați să fie pregătiți pentru o astfel de situație.

Pentru a face parte din echipajul de cabină Wizz Air, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
• Vârsta minimă: 18 ani
• Înălțimea minimă pentru doamne 1,65m și pentru domni 1,75m
• Deschiderea brațului de 2,10 cm (pe vârfuri)
• Diplomă de absolvire liceu (minim)
• Fluent(ă) în engleză atât scris, cât și vorbit, cunoștințe suplimentare de limbă română, bulgară, poloneză, maghiară, lituană, letonă, slovacă, cehă, macedoneană, sârbă, ucraineană, georgiană sau bosniacă
• Pașaport valabil fără restricții (minimum 6 luni)

La Sibiu, recrutările WIZZ au loc în 8 ianuarie, la Hotel Ramada, pe strada Emil Cioran, nr. 2. Detalii aici.

„Noi credem că oamenii chiar fac diferența. Suntem foarte mândri de faptul că avem un echipaj de cabină excepțional, format din profesioniști, care nu numai că sunt experți în siguranță, ci și membri ai unei comunități uimitoare, care împărtășesc împreună pasiunea pentru aviație. Wizz Air recunoaște performanța, oferind un salariu competitiv și un loc de muncă stabil într-o companie în curs de dezvoltare rapidă, într-un mediu de lucru prietenos și multicultural. Datorită extinderii constante a rețelei noastre, WIZZ este în căutare permanentă de noi talente care doresc să înceapă sau să își continue cariera în lumea interesantă a aviației”, a declarat Paulina Gosk, Wizz Air Corporate Communications Manager.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...