fbpx

CJ Sibiu lansează licitații pentru modernizarea a două drumuri importante din județ

0 345

⇓ Ascultă știrea ⇓

Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația privind lucrările de modernizare a drumului județean DJ 106B – Ocna Sibiului – Țapu, în lungime de 35 de km.

Aceste lucrări se vor desfășura de la intrarea în orașul Ocna Sibiului, localitățile Loamneș și Șoroștin și se vor finaliza în localitatea Țapu. Lucrări nu se vor realiza și în intravilanul orașului Ocna Sibiului.

Execuţia lucrărilor va începe după emiterea ordinului dat de Beneficiar, iar perioadă de realizarea a acestor este de 36 de luni.

Finanțarea privind modernizarea acestui drum  este asigurată  din fonduri europene accesate de Consiliul Județean prin Programul Operațional Regional -POR și co- finanțat din bugetul local, valoarea acestuia fiind de 98,3 milioane de lei fără TVA.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului în zona cartierului Arhitecților, Consiliul Județean a lansat licitația privind Servicii de proiectare în faza de proiect tehnic (PT), asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor la obiectivul de investiţii: ,,Modernizarea DJ 106C, Sibiu – Cisnădie, tronson cuprins între km 1+176 – km 4+350.

Finanțarea privind modernizarea acestui drum este asigurată din bugetul local al Consiliului Județean, iar valoarea estimată a contractului este de 15.211.885,45 lei fără TVA, aceasta fiind defalcată astfel:

–  Pentru proiectul tehnic (PT) – 220.000 lei (fără TVA)

–  Asistență tehnică din partea proiectantului – 30.000 lei (fără TVA)

–  Execuție – 14.961.885,45 lei (fără TVA)

Lucrările se vor efectua pe actualul amplasament al drumului judeţean DJ 106C Sibiu – Cisnădie, tronson cuprins între km 1+176 – km 4+350, unde se vor  realiza 3 benzi de circulație auto, trotuare pe ambele sensuri de mers și refacerea pistei de biciclete existentă, în zonele în care va fi afectată de lucrări.

Durata contractului va fi de maxim 6 luni pentru etapa de proiectare și maxim 9 luni pentru etapa de execuție lucrări, de la emiterea ordinelor de începere.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.