Ședință extraordinară la Consiliul Local Sibiu – Două proiecte trebuie aprobate de urgență

0 918

⇓ Ascultă știrea ⇓

Prima ședință extraordinară a Consiliului Local Sibiu din anul 2020 are loc joi. Două proiecte importante sunt propuse pentru aprobare.

Astfel, în sala de ședințe a Consiliului Local al Municipiului Sibiu, vor fi propuse pentru aprobare următoarele două proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetar;

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 295/2019 pentru aprobarea proiectului „Traseu pietonal și pentru bicicliști de-a lungul râului Cibin” şi a cheltuielilor legate de proiect.

În ceea ce privește excedentul bugetar, la finalul lunii decembrie, primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat pentru Ora de Sibiu următoarele: „Excedentul bugetar, la fel ca în fiecare an, și anul acesta a fost gândit pentru a avea bani pentru proiectele mari. Anul acesta avem excedent undeva la 60 de milioane de euro. Am cheltuit deja din ei, pe contracte deja încheiate, aproximativ 12- 13 milioane de euro. Avem în SICAP, pentru încheierea de viitoare contracte, undeva la 57 de milioane de euro. Deci, avem în plan proiecte pe mai mulți bani decât excedentul”, spune primarul Sibiului, Astrid Fodor. Detalii aici.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...