video - un nou trend în 2020 – șemineele pe peleți italiene!

Vremurile se schimba si pe piata termicelor! Iata ca in locul semineelor clasice apar an de an noi modele si tipuri de dispozitive termice. Astazi va prezentam sobe italiene pe peleti din categoria produselor foarte calitative. Sunt aspectuoase, fiabile, durabile si au un randament caloric foarte ridicat!

Una dintre cele mai cautate si mai achizitionate game de seminee pe peleti este gama GIADA. Raportul calitate-pret este unul excelent, proiectate cu un design modern, rectangular si forme rotungite frontal, ceea ce le ofera un aspect elegant deosebit.

Un atuu important fata de seminee, il reprezinta disponibilitatea in 3 culori: negru, rosu si alb, dintre care cele mai vandute sunt modele negre, deoarece acestea se potrivesc in orice tip de locuinta si decor interior, fiind o culoare universala.

Ofera caldura incalzind prin sistem de ventilatie aerul din locuinta unde este amplasat, dezvoltand un proces de ardere ecologic si eficient, facand parte din dispozitivele incadrate la clasa economica A+, prezentand un consum redus de combustibil, dar un randament foarte mare (90%), precum o centrala obisnuita sau o centrala pe lemne, avand adaptate operatiuni mult mai simple de intretinere decat cele ale unui semineu pe lemne, clasic.

Un astfel de dispozitiv termic poate incalzi un volum de pana la 200 mc, iar greutatea unei astfel de sobe este de doar 56 kg. Este foarte usor de montat si, datorita dimensiunilor sale compacte, poate fi amplasata in orice spatiu interior si poate fi racordata la orice tip de cos de fum (ceramic, izolat sau chiar zidit). Asa ca daca vei cauta un semineu Caras Severin sau oriunde in tara, care sa fie fiabil si economic, aceasta varianta iti va surade.

In plus, sunt prevazute cu modul de reglare WI-FI, pentru automatizare, fiind astfel deosebit de utile si confortabile. Astfel, vei putea sa controlezi semineul pe peleti prin telefon de la distanta cu ajutorul modulului WI-FI. Usor de instalat chiar si dupa ce soba este deja functionala!video - un nou trend în 2020 – șemineele pe peleți italiene!

O alta gama de seminee pe peleti sunt cele incastrate. Este un tip de dispozitiv termic care seamana ca aspect si functionalitate cu un semineu in toata regula. Are un randament crescut, putand incalzi suprafete mari (volum de pana la 370 mc).

Este un model de semineu pe peleti foarte bine vandut, produs tot in Italia, fiind prevazut cu un tub de aer cald radiant in partea superioara a sa. Suprafata usii vitrate frontale este foarte larga, oferind astfel o viziune foarte larga asupra flacarii.

YouTube video

Face parte din gama dispozitivelor termice A+, fiind foarte silentios si ecologic. Este un aparat inteligent, avand integrata o placa smart care automat optimizeaza combustia si consumul de peleti in timpul functionarii, furnizand cantitatea de aer cald ideala.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Superba idea. Alimentezi mai rar si poti controla prin internet. Pana unde va mai ajunge tehnologia?