FOTO Nesimțire fără margini – Stații de autobuz din Sibiu vandalizate

1 2.337

Zeci de stații de autobuz din Sibiu au fost vandalizate în anul 2019. Făptașii nu pot fi însă prinși, deoarece, atunci când au avut loc distrugerile, sistemul de supraveghere video din oraș nu era pus în funcțiune. statii tursib vandalizate 1

Aproape 40 de stații de autobuz au fost vandalizate doar în anul 2019. Actele de vandalism săvârșite de mai muți indivizi în Sibiu nu pot fi pedepsite, deoarece sistemul de supraveghere cu camere video nu era funcțional în momentul distrugerilor, astfel că aceștia nu pot fi depistați.

„În anul 2019 s-au înregistrat și înlocuit panouri sparte în 38 de stații de autobuz ca urmare a unor acte de distrugere/ vandalism. Toate aceste cazuri s-au produs înainte de punerea în funcțiune a sistemului de supraveghere cu camere video, fapt care a făcut imposibilă identificarea făptașilor”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, pentru Ora de Sibiu. statii tursib vandalizate 3Cea mai recentă distrugere la nivelul stațiilor de autobuz a avut loc la finalul lunii decembrie. Este vorba despre cea de pe strada Râului. Panourile sparte vor fi înlocuite zilele următoare de Serviciul Gospodărire.

Din fericire, există o șansă ca indivizii care au distrus această stație să fie pedepsiți. Poliția Locală va verifica înregistrările de pe camerele video din zonă, dat fiind faptul că, în prezent, sistemul funcționează.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Ana scrie

    amendați sau munca in gklosul comunitatii! sibiul este plin de camere .!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...