FOTO Pedofil fotografiat în Parcul Sub Arini – Se masturba lângă copii

2 19.761

⇓ Ascultă știrea ⇓

Caz revoltător la Sibiu. Un bărbat a fost surprins în timp ce se masturba, ziua în amiaza mare, în Parcul Sub Arini din oraș. La câțiva metri de el, se aflau mai mulți copii.

Întâmplarea a avut loc joi, în jurul orei 14:40, în cel mai mare parc din Sibiu. O cititoare a transmis pe adresa redacției Ora de Sibiu mai multe imagini cu individul, care se masturba fără nicio jenă la doar câțiva metri de mai mulți copii, aflați la săniuș.

„Astăzi, la ora 14:40, în Parcul Sub Arini, un cetățean se masturba la 20 de metri de copiii care se dădeau cu sania!!! E revoltător. Când a văzut că îi fac poză și-a pus geaca pe cap și a luat-o la fugă! Aș dori să facem acest caz cunoscut, poate aflăm cine este pedofilul”, spune sibianca Oana P. pedofil2

Bărbatul are în jur de 30 de ani și este o figură cunoscută, fiind văzut și în trecut de alți sibieni, masturbându-se. Reporterii Ora de Sibiu au sesizat Poliția Locală cu privire la acest caz. În aceste momente, un echipaj se află în Parcul Sub Arini pentru a-l căuta pe individ.

Cazul nu este unul singular. În urmă cu jumătate de an, în apropierea Urgenței de la Sibiu, un bărbat se masturba fără să îi pese că treceau oameni pe lângă el. Detalii aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Eu scrie

    L-au identificat după coaja de copac? Hmm… deci, un om se plimbă…singur… pentru că e singur, dă de bănuit… dacă la enșpe metrii sunt copii, e clar, e pedofilul…buhahaha… indentificat de poliția locală și de media după poza din facebook… să mai avem facebook…

  2. Ola scrie

    Pe frigul asta nu m-as masturba in parc nici pentru miss univers!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...