„Noaptea cea mare”, un documentar despre iubire la Astra Film Cinema

372

Cum ar fi să rămâi împreună cu cineva pentru 50 de ani? Astăzi, mai des decât oricând, cu diverse aplicații de „dating” la îndemână, acest lucru este privit cu suspiciune, poate părea ciudat, hilar, ceva de modă veche sau de domeniul legendelor.

Filmul documentar „Noaptea cea mare” explorează patru povești de dragoste a patru cupluri din patru culturi și țări diferite care vorbesc aceeași limbă nesigură, complicată și mereu în schimbare – limba iubirii.

Surorile regizoare surprind cu tact, onestitate și echilibru meandrele relațiilor umane, cu suișurile și coborâșurile lor, cu tabieturile și secretele lor, cu fricile și speranțele lor, dar și cu legile și tradițiile care pot îngreuna mersul lor.

Învățăm că o relație de iubire se construiește în timp, nu este ceva ce primești pe gratis fără să te lupți constant pentru păstrarea ei.

Documentarul „Noaptea cea mare”, în regia Nesrin Şamdereli, Yasemin Şamdereli, Germania, 2018, 93 minute, va fi proiectat joi, 16 ianuarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la telefon: 0751 166 516.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.