FOTO Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea a ajuns la Sibiu

0 2.855

Sute de credincioşi au participat, vineri seara, la o procesiune care s-a desfăşurat pe Strada Dealului, Strada Transilvaniei, Strada George Coşbuc, Strada Alexandru Donici, având în frunte un sobor de preoţi cu Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, adusă de la biserica Mihai Vodă din Bucureşti.

„Maica Domnului vindecă. Şi de ce vindecă? Pentru că ne iubeşte. Şi dacă ne iubeşte, nu ne părăseşte. (…) şi atunci când nu o vom mai purta pe străzi, va fi lângă noi (…) De aceea a venit Maica Domnului pentru a zecea oară de la Bucureşti, la Sibiu şi este astăzi prezentă aici şi o scoatem în această procesiune a smereniei şi a iubirii pentru ca să arătăm că Maica Domnului fiind lumina lui Hristos, ne iubeşte pe fiecare”, a declarat vineri seara, în biserică, preotul Cătălin Dumitrean. icoana

Potrivit preotului Dumitrean, credincioşii se pot închina până duminică seara, la Icoana Maicii Domnului adusă la Sibiu. Biserica de pe strada Dealului, unde se află icoana, este deschisă pentru rugăciune, între orele 08.00 – 22.00.

Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea a ajuns la Sibiu pentru al zecelea an. Credincioşii se închină la această icoană considerată făcătoare de minuni.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.