fbpx

Salon de evenimente unic în Sibiu la Pensiunea Ferma Brândușa de pe Valea Avrigului

6.816

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viața oricărei persoane, astfel că, atunci când o planificăm, visăm ca totul să se desfășoare într-un cadru de basm. Acest lucru este posibil, deoarece, în județul Sibiu, pe Valea Avrigului, visele se transformă în realitate. La Pensiunea Ferma Brândușa dai naștere unor momente unice, într-un cadru desprins din povești.

Evenimentul vieții, într-un cadru de basm

Fie că vorbim despre o nuntă, un botez sau petreceri, Pensiunea Ferma Brândușa de pe Valea Avrigului, situată la poalele Muntelui Suru, este varianta perfectă. Dacă te-ai săturat de saloanele restaurantelor din oraș și de agitația urbană, alege să îți organizezi evenimentul într-un salon rustic și lasă peisajul mirific și oaza de liniște să te cuprindă.

Salonul de evenimente de peValea Avrigului este unic în județul Sibiu. În urmă cu trei ani, avea să se deschidă cea mai interesantă locație – un salon rustic, construit din bușteni. Este situat la poalele muntelui, într-un cadru natural și poate găzdui până la 350 de invitați.

salon brandusa9
Salonul este contruit din bușteni, ceea ce dă locației un farmec rustic aparte

Planuri din timp, pentru un eveniment de pus în ramă

Salonul de evenimente de pe Valea Avrigului este unul dintre cele mai căutate în sezonul nunților. Iar asta fiindcă atracția principală este reprezentată de frumusețea locului. De regulă, rezervările se fac cu doi ani înainte de eveniment, dar, dacă aveți noroc, mai puteți găsi perioade libere și mai târziu. Pe timpul verii, nunțile sunt cap de lista, iar în restul anului au loc diferite evenimente.

Faptul că Pensiunea Ferma Brândușa dispune și de spații de cazare este un mare avantaj. Invitații pot fi găzduiți în cele 13 camere amenajate cu bun gust. Chiar dacă nu participați la un eveniment aici, merită să vă luați liber câteva zile și să petreceți clipe de neuitat. Pensiunea este un loc ideal pentru relaxare datorită mediului propice pentru plimbări și activități diverse oferite de proprietari. Totul pentru a-și satisface și mulțumi clienții.salon brandusa7

Tabere pentru copii, călărie, drumeții și piscină la Pensiunea Ferma Brândușa

Vara, cu toții ne dorim să scăpăm de agitație și să ne relaxăm. Este musai să ajungeți măcar o data la Pensiunea Ferma Brândușa și vă veți îndrăgosti pe loc. Peisajul este unul de basm, iar cadrul natural nu poate fi descris în cuvinte. Vă puteți convinge singuri privind fotografiile de pe pagina de Facebook.

Pensiunea Ferma Brândușa este locul în care atât adulții, cât și copiii își pot crea amintiri de neuitat. În cadrul domeniului există un loc de joacă special amenajat pentru cei mici, cu leagăne, tobogan și trambulină,conceput pentru a ușura viața părinților pentru cel puțin câteva ore,unde aceștia au parte de distracție garantată și își pot consuma energia.În tot acest timp, adulții se pot relaxa la piscină, după care, împreună cu micuții, pot vizita căluții și, de ce nu, pot lua lecții de echitație. Pentru copii se organizează, de asemenea, tabere, unde sunt puse la dispoziție diverse activități, printre care călărie, vizitarea fermei de cerbi, focuri de tabără, dar și excursii călare.

Pentru informații suplimentare, oferte personalizate, dar și rezervări, contactați proprietarii Pensiunii Ferma Brândușa pe pagina de Facebook, dar și telefonic, la numărul 0745277116.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.