Reduceri de până la 45% la biletele de tren – Oferta CFR Călători este valabilă pentru cel puțin 100 de trenuri InterRegio

0 256

⇓ Ascultă știrea ⇓

Biletele pot fi cumpărate direct de la casele de bilete din gări și agențiile de voiaj CFR Călători, online, de la automatele de vânzări bilete din gări și de la distribuitorii autorizați

CFR Călători informează că pasagerii pot beneficia de reduceri între 20% – 45% la călătoria cu trenul și în Mersul Trenurilor în vigoare. Pentru o călătorie Sibiu – Timișoara Nord, în zilele de duminică, prețul unui bilet la clasa a doua este redus de la 72 de lei la 52 de lei.

La peste 100 de trenuri InterRegio se aplică tarife mai mici prin reduceri procentuale sau prin admiterea la călătoria pe anumite porțiuni a abonamentelor la tarif de tren Regio, au transmis reprezentanții CFR printr-un comunicat de presă. E important de știut că toate tarifele includ şi rezervarea locului.

La toate trenurile Interregio la care se aplică reducerile procentuale, rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare , la clasa a II-a, este de 3,9 lei.

Posesorii de abonamente de călătorie valabile la trenuri Regio cărora le este permisă circulația cu trenuri Interregio la clasa a II-a, nu au obligativitatea rezervării locului. În cazul în care se dorește călătoria cu loc rezervat, călătorul va achita integral diferența tarifară și tariful de rezervare a locului la tren InterRegio de 3,90 lei.

Pentru călătoria la clasa I, se achită integral diferențele tarifare și rezervarea locului la tarif de Interregio clasa I.

Călătorii cu abonamente valabile la tren Regio cuprinse în zonele tarifare 1 -10 km, 11 – 20 km, 21 -30 km, depistați în trenuri IR care nu au oprire comercială în stațiile de plecare sau destinație de pe abonament sau în tren IR care circulă în trafic internațional, vor fi considerați ca fără legitimație de călătorie.

Reducerile procentuale și circulația cu abonamente Regio la tren Interregio sunt valabile până pe 14 iunie 2020.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...