Se caută ingineri, economiști și asistent manager – AJOFM are în ofertă peste 1000 de locuri de muncă

0 1.102

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii care caută loc de muncă se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a afla posturile disponibile

 

În judeţul Sibiu sunt 86 de angajatori au în această perioadă 1.043 de locuri de muncă vacante. Doar 47 dintre ele sunt pentru sibienii cu studii superioare.

Se caută asistent manager, consilier economist, controlor de gestiune, inginer căi ferate drumuri şi poduri, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer electromecanic, inginer mecanic, manager de produs sau proiectant inginer mecanic sau actor.

Avantajate sunt persoanele fără studii superioare, care pot alege din cele 996 de posturi disponibile. 10 posturi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 15 posturi sunt oferite pentru dulgheri. Alte 58 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 60 de locuri de muncă pentru agenți de securitate.

22 de posturi sunt oferite pentru ajutor de bucătar și ospătar, iar 153 de locuri de muncă sunt pentru muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide. Oferte de locuri de muncă găsesc și sudorii,  care pot alege din cele 13 locuri vacante iar 5 locuri de muncă sunt oferite vânzătorilor.

Oferta AJOFM Sibiu mai cuprinde 84 de posturi pentru lucrători comerciali și 10 pentru instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista posturilor disponibile poate fi găsită pe Strada Morilor, Nr. 51A,  la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.