VIDEO: Muzică țigănească într-un autobuz Tursib – Un puștan rebel s-a crezut la el acasă

1 15.763

⇓ Ascultă știrea ⇓

Când vrei să te dai în spectacol, o faci oriunde te-ai afla. Nici nu mai contează că ești într-un loc public, iar oamenii din jur te privesc cu nedumerire, căci, atunci când vrei să demonstrezi cât ești de „rebel”, uiți de maniere ori de cei șapte ani de acasă.

În categoria rebelilor neînțeleși intră și un puștan din Sibiu care s-a lăsat dus de val și a dat play melodiei preferată, într-un autobuz Tursib. Ceilalți călători s-au arătat deranjați de alegerea tânărului, astfel că l-au rugat să dea muzica mai încet. Întâmplarea a avut loc vineri, în jurul orei 16.00, în autobuzul 1.

Muzică lăutărească pentru tot pasagerii Tursib

Muzică lăutărească pentru tot pasagerii Tursib

În imaginile video furnizate de o cititoare Ora de Sibiu, se poate observa cum o femeie întreabă cine ascultă muzică așa tare. Tânărul se uită nedumerit și refuză să dea curs discuției. Potrivit cititoarei, care și-a dorit să își păstreze anonimatul, un alt bărbat i-a cerut să dea muzica mai încet. De nervi, tânărul răzvrătit a lovit cu pumnul autobuzul, și s-a conformat, dar doar pentru un moment. „A dat volumul mai încet când domnul i-a cerut, dar când acesta a coborât a dat muzica tare din nou”, spune cititoarea.

Doar călătorii din autobuz s-au putut bucura de „spectacol”. Odată ce a coborât în stația dorită, tânărul a oprit muzica și și-a continuat drumul.

Potrivit tursib.ro, una dintre principalele obligații ale unui utilizator al autobuzelor este „să aibă un comportament civilizat în raport cu personalul prestatorilor de servicii, precum şi cu ceilalţi utilizatori”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. wut scrie

    Dar bilet avea? Soferul dansa si el pe tigania aia de melodie sau nici macar nu stia ce se intampla in autobuz? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...