fbpx

FOTO Show cu acrobații la Arena Platoș Păltiniș – Turiștii au stat cu sufletul la gură

0 535

⇓ Ascultă știrea ⇓

Arena Freestyle Open a adus sâmbătă la Păltiniș, cei mai spectaculoși boarderi și free-ski-eri din țară, temerari pentru care săriturile, rostogolirile aeriene și aterizările spectaculoase fac parte din cotidian.

FB IMG 1579369184567 1
Sursa: Facebook Arena Platoș

 

FB IMG 1579369257342
Sursa: Facebook Arena Platoș

Săriturile și acrobațiile au fost pe gustul turiștilor veniți în vizită la Păltiniș care au asistat de pe margine și și-au susținut favoriții.

Concursul a ajuns la cea de-a 9-a ediție și este cel mai important eveniment de profil din țară. Arena Freestyle Open a influențat creșterea nivelului de snowboarding și freeski din România.

În fun-park au fost amenajate patru platforme, fiecare cu câte două elemente. Set-up-ul de concurs este astfel compus din trei kickere, trei rail-uri si două box-uri. Cel mai mare kicker are peste 2 metri înălțime și un teren de aterizare la peste 8 metri distanță, fiind elementul unde se vor petrece cele mai spectaculoase sărituri.

Concursul a început sâmbătă cu ședința tehnică, după care concurenții au fost împărțiți în mai multe categorii, fete și băieți, fiecare cu subcategorii de vârstă, groms & rookies și adulți. Tinerii au început primii calificările, la ora 11:00,  cei de la snowboard i-au urmat, la 11:30 iar apoi a fost rândul celor de la schi, urmați de snowboarderii și schiorii adulți.

Finalele la categoriile groms și rookies au avut loc de la ora 13:00, iar finalele pentru adulți la ora 14:00. Arena Freestyle Open s-a încheiat cu o ceremonie de premiere și cu un afterparty in apreski cu DJ Pussycutz invitat să incălzească atmosfera.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.