Intervențiile pompierilor sibieni în weekend – Zeci de persoane au avut nevoie de ajutor medical

450

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest sfârșit de săptămână, pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 80 cazuri medicale.

Alte 37 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

De asemenea, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu au intervenit sâmbătă dimineața, în municipiul Sibiu, str. Pescarilor, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la stratul de polistiren al unei locuințe dezafectate. Au ars aproximativ patru mp de polistiren. Nu au fost semnalate victime.

În aceeași zi, în jurul orei 17:00, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, au intervenit în municipiul Sibiu, str. 9 Mai, pentru deblocarea ușii unui imobil.

S-au transmis, de asemenea, pe parcursul weekend-ului șase avertizări de COD Galben de ceață, ca urmare a informărilor primite din partea Centrului Național de Meteorologie Transilvania Sud.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.