Unui tălmăcean i-a dispărut soția – Ați văzut-o pe Rodica?

0 3.308

⇓ Ascultă știrea ⇓

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 52 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 21 ianuarie, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 ianuarie, soția sa, RADU RODICA, în vârstă de 52 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înăltime 1,65-1,70 cm, greutate 70 kg; constituţie atletică; ochi căprui; păr negru lung, fir drept, faţă ovală; nas drept, ten măsliniu.

Semne particulare: degetul mijlociu de la mâna stângă parțial rigid, 4 cicatrici de aproximativ 2 cm fiecare, la nivelul sânului stâng.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, femeia purta batic de culoare roșie, geacă din fâș de culoare neagră, bluză de culoare neagră, pantaloni din material textil de culoare neagră, bocanci de culoare albastru închis.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.