DSP, solicitat să dezinfecteze sălile de spectacol la Teatrul Gong – „Nu are rost!”

0 1.185

⇓ Ascultă știrea ⇓

În plin sezon de gripă și viroze, directorul Teatrului Gong a solicitat Direcției de Sănătate Publică să dezinfecteze sălile de spectacole în care intră zilnic sute de copii. I s-a spus că soluția folosită pentru dezinfecție nu ar avea nici un efect.

Adrian Tibu, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret Gong a luat primele măsuri după confirmarea primelor cazuri de gripă la Sibiu. Au fost puse dozatoare cu dezinfectant la intrarea în teatru și sălile sunt aerisite mai des.

Tibu spune că a cerut și ajutorul Direcției Publice, întrucât Teatrul Gong este vizitat mai ales de copii iar șansele ca microbii să se răspândească în rândul lor sunt mai mari. Răspunsul primit a fost năucitor.

„Am sunat la DSP și nu vin să facă dezinsecție, chiar dacă lucrăm cu copii. Au spus că soluția lor nu are efect în aer , că virusul nu supraviețuiește în aer și degeaba dau. Când i-am zis că îi cer în scris (n.r. angajatei DSP), m-a întrebat de ce nu înțeleg că ea e una singură și că are o groază de adrese de făcut. Mi-a spus că și dacă fac adresă, tot așa o să îmi răspundă, că nu pot veni”, a declarat pentru Ora de Sibiu, directorul Teatrului Gong, Adrian Tibu.

 

22323981 10209703639489576 194137398 o

„Aerisim sălile de două ori pe zi și avem două dozatoare de dezinfectare mâini la intrarea în teatru. Copiii le folosesc pentru că li se pare o joacă. Nu avem cazuri de angajați cu gripă”, a mai precizat Tibu pentru Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.