Directorul șpăgar de la RAR Sibiu ține cu dinții de funcție – Ce au decis magistrații

0 4.858

⇓ Ascultă știrea ⇓

Directorul corupt de la RAR Sibiu, Ioan Cătălin Oțetea ține cu dinții de funcția de conducere. Acesta a contestat decizia de concediere, însă magistrații i-au respins cererea.

În toamna anului trecut, mai mulți angajați ai Registrului Auto din Sibiu, dar și directorul Ioan Cătălin Oțetea, au fost percheziționați de mascați, fiind bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice. Șpăgile se lăsau în torpedou sau în scrumiere.

În urma acestor percheziții, directorul Oțetea a fost arestat. Potrivit însă ultimei decizii a magistraților, atât el, cât și restul angajaților șpăgari au fost puși în libertate, fiind cercetați sub control judiciar.

În ciuda celor întâmplate, directorul RAR nu vrea să renunțe la funcție. Acesta a contestat decizia de concediere. Marți, magistrații au luat o decizie și au respins cererea acestuia.

„Soluția pe scurt: Respinge contestaţia formulată de contestatorul Oţetea Ioan Cătălin în contradictoriu cu intimatul Registrul Auto Român cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Sibiu”, se arată pe site-ul Tribunalului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.