Arena Platoș lansează o provocare școlilor din Sibiu – Lăsați elevii să vină o zi la schi

0 2.444

⇓ Ascultă știrea ⇓

Arena Platoș Păltiniș lansează o provocare tuturor școlilor din județul Sibiu. Elevii să vină la munte, la schi, pentru o zi, în timpul orelor de curs.

Colegiul Național „Brukenthal” este prima școală din Sibiu care a dat curs acestei provocări. Peste 200 de elevi au „chiulit” joi, 23 ianuarie, de la ore și au mers la munte, unde au avut parte de o experiență minunată alături de colegi. Statul în bancă și exercițiile la tablă au fost înlocuite de un timp excelent la schi și destinderea specifică acestui sport. Inițiativa a avut succes, elevii fiind foarte fericiți și spunând că mai vor o astfel de zi.

„Cum ar fi ca o dată pe an elevii să aibă o zi de ski, în loc sa meargă la școală? Lansăm această provocare și celorlalte școli / licee din Sibiu și împrejurimi, întrucât este o inițiativă care apropie tinerii de ceea ce le oferă natura din jurul lor – la 26 de km de Sibiu: munte, pârtii, zăpada, ski, mișcare și aer curat. Cum ar fi ca școlile care au în jurul lor munți să aibă astfel de initiațive?”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Arena Platos Paltinis.

Așadar, cu ocazia acestei provocări, elevii școlilor din Sibiu sunt așteptați pe pârtie, la Arena Platoș Păltiniș.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...