FOTO – CSU debut cu dreptul în top șase. Moment emoționant la Sibiu în memoria lui Kobe Bryant

0 863

Sibiul pregătit de Dan Fleșeriu s-a impus în prima partidă din top șase la o diferență de 20 puncte, în fața celor de la CSA Steaua București, scor 95-75.

Moment emoționat la începutul partidei dintre CSU Sibiu și CSA Steaua. Înainte cu 24 de minute de fluierul de strat, în Sala Transilvania a fost prezentat documentarul ”Dear Basketball”.

Sibienii au început partida cu un run de 10 – 0 , iar pe parcursul primului sfert, oaspeții au reușit să se apropie. CSU Sibiu și-a arătat adevărata valoare, iar la un moment dat scorul indicat de tabelă a fost 22-9. După pauza mare, jocului a fost unul mai liniștit, insă victoria baschetbaliștilor lui Dan Fleșeriu este una clară.

Philmore a fost cel mai bun marcator de la CSU Sibiu cu 18 puncte, urmat de Stewart cu 17 puncte. Chatman s-a evidențiat și el cu 15 puncte marcate. În replică, Jovanovic a înscris 20 de puncte pentru Steaua, iar Vîrnă și Vragovic au avut ambii câte 12 puncte, scrie baschet.ro

De asemenea, un alt moment cu un simbolism aparte a fost ultimul coș înscris de Aurelian Gavriloaia, jucător care purta numărul 8 și care a avut grijă să arate acest lucru pe tricoul său după reușita de 3 puncte care a stabilit scorul final la 95-75.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.