politia petrecere
FOTO: arhivă

Doi bărbati au băut, au furat, au condus un autoturism fără permis, apoi au intrat cu mașina într-un cap de pod.

Totul s-a întamplat luni, în jurul orei 01:00, în afara localității Sadu, pe Drumul Județean 105G. Un echipaj rutier din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a răspuns unei sesizări privind producerea unui eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii rutieri au identificat un autoturism proiectat într-un cap de pod din beton, iar în afara acestuia doi bărbați, în vârstă de 21 și respectiv 46 de ani, domiciliați în Veseud, respectiv Hunedoara.

Cei doi bărbați au declarat că au consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce autoturismul, au condus mașina pe rând până în momentul producerii accidentului rutier soldat cu pagube materiale, însă niciunul dintre aceştia nu a recunoscut faptul că a condus autoturismul în momentul accidentului rutier soldat cu pagube materiale.

Totodată, în urma efectuării verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că nici unul dintre cei doi bărbați nu deține permis de conducere, iar mașina au furat-o. Polițiștii rutieri i-au testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 21 de ani și de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui în vârstă de 46 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal) conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art. 336 alin. 1 cod penal) și furt în scop de folosinţă (art. 230alin. 1 din Codul penal).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns