Cine este bărbatul din Cisnădie acuzat că a furat un milion de euro cu un buletin fals

0 9.500

⇓ Ascultă știrea ⇓

Un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 48 de ani, este acuzat că a furat un milion de euro după ce și-a făcut un buletin fals și s-a dat drept altă persoană. Acesta a reușit să păcălească angajații unei bănci din Sibiu, reușind să transfere din conturile persoanei vătămate suma de 1.000.000 de euro. 

Potrivit polițiștilor sibieni, „în perioada 06 – 25.11.2019, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Cisnădie, prin falsificarea actului de identitate al părții vătămate și prin deghizare ar fi indus în eroare angajații unei unități bancare, cu sucursală în municipiul Sibiu, reușind transferul, din conturile persoanei vătămate, a sumei de aproximativ 1.000.000 Euro într-un cont din afara țării”.

Pe lângă această sumă, bărbatul a obținut și cardurile bancare atașate conturilor persoanei vătămate. De pe ele, a retras suma totală de 18.000 de lei. Detalii AICI.

Se pare că bărbatul este cunoscut la el în oraș. M.M. este patronul unui renumit restaurant din Cisnădie. În urma faptelor sale, acesta a fost reținut de polițiști, miercuri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals privind identitatea.

Persoana de la care a reușit să fure banii este un consilier local din Sadu. Potrivit MEDIAFAX, milionarul în euro a strâns banii din vânzarea unor terenuri în Mărginimea Sibiului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...