Cumperi ca-n Italia la Sibiu – SuperMercato, magazinul cu produse italiene de calitate

1 6.416

Cauți produse de calitate și autentice? Dacă răspunsul este da, atunci îți recomandăm să treci pragul magazinului SuperMercato din Sibiu. Aici găsești cele mai îndrăgite brand-uri de peste hotare. Toate produsele expuse la raft sunt făcute și aduse tocmai din Italia.

Magazinul SuperMercato ne-a obișnuit, încă de când a intrat pe piață, în anul 2015, cu produse de calitate, aduse din Italia. Oricând vrei să simți spiritul din magazinele din străinătate, mergi în locația de pe bulevardul Mihai Viteazu și te asigurăm că n-ai să pleci cu mâna goală. Produsele vin într-o gamă extrem de variată, astfel că îți va fi greu să alegi doar unul singur. Toate sunt 100% italiene, fiind cunoscute atât în țară, cât și în străinătate, pentru calitatea lor.

26

La SuperMercato veți găsi tot ceea ce vă trebuie. De la dulciuri, produse alimentare, produse dietetice și băuturi, și până la mâncare pentru animale, produse de îngrijire personală și produse de curățenie. Cele mai cunoscute brand-uri din magazinul românesc cu produse italiene sunt: Barilla, Balocco, Rio Mare, Valfrutta, Tesori d’Oriente, Dash, Lavazza, ChanteClair, Ponti, Monini și multe altele.

Calitatea lor este net superioară celor pe care le găsim în magazinele tradiționale din țară, din simplul motiv că, la SuperMercato, toate produsele sunt aduse de la ele de „acasă”. Sibienii sunt așteptați în locația de pe bulevardul Mihai Viteazu, nr. 5, bloc 42, parter, zilnic, între orele 08.00 – 20.00. De asemenea, cei care nu vor să meargă în magazinul fizic, pot plasa comenzi și pe magazinul online.

Detalii despre produse și prețuri găsiți pe pagina de Facebook SuperMercato,

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Eduard scrie

    Cu tot respectul, în general brand-uri italienești de calitate inferioară la prețuri exagerate. Măcar s-au străduit și ei.
    PS: am plecat cu mâna goală din magazin =))

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.