ciobani marginime

Oierii, fermierii, crescători de bovine și caprine vor sta joi față în față cu ministrul agriculturii, Nechita-Adrian Oros. Asociația Profesională a Ciobanilor (APC) organizează la Sibiu prima ședință la nivel național.

Întâlnirea cu ministrul agriculturii, Nechita-Adrian Oros, cu secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil-Florian Dumitru și cu reprezentanți ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) are loc la ora 11:00, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Asociația Profesională a Ciobanilor i-a invitat la Sibiu pe toți crescătorii de animale din țară. Fermierii vor putea să stea de vorbă cu ministrul agriculturii și cu reprezentanții APIA.

Pe lângă discuțiile pe care le vor avea cu ministrul agriculturii și cu reprezentanții APIA, crescătorii de animale vor putea să depună în scris la Asociația Profesională a Ciobanilor, toate problemele pe care le au.

Asociația Profesională a Ciobanilor a fost înființată în 2019 și are 8 membri fondatori. Scopul Asociației este acela de a-i reprezenta pe crescătorii de ovine și caprine în relația cu autoritățile statului și în raport cu alte organisme unde crescătorii au nevoie de sprijin.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns