PLUS propune patru nume pentru Consiliul Local Sibiu – Cine sunt candidații

0 564

⇓ Ascultă știrea ⇓

Candidații propuşi de PLUS pentru Consiliul Local al Primăriei Sibiu sunt Andreea Mihaiu (45), Ioan Plesciuc (55), Alin Troancă (48) și Mihai Remus Trâmbițaș (35).

Andreea Mihaiu are 45 de ani şi este specialist în Marketing. Are experiență profesională în domeniile logistică, vânzări, ONG dar și în zona de antreprenoriat.

Alin Troancă are 48 de ani şi lucrează ca inginer pentru o cunoscută companie de telecomunicații. Este şi instructor auto şi are un atelier de reparații auto.

Ioan Plesciuc are 55 de ani şi este inginer constructor cu o experienţă profesională vastă ȋn domeniul construcţiilor de drumuri și poduri, al serviciilor publice de apă şi canalizare, investiţii şi achiziţii publice, implementare proiecte cu fonduri europene şi administraţie publică.

Mihai Remus Trâmbitaș are 35 de ani şi este expert financiar bancar.

”După decizia de a ne implica politic şi de a ne înscrie în PLUS, a urmat, în mod firesc, asumarea unei candidaturi. Am înțeles că doar aşa putem contribui în mod concret la producerea schimbării pe care ne-o dorim cu toții”, au transmis reprezentanții PLUS Sibiu.

 

Cel mai probabil, USR și PLUS vor forma liste comune la alegerile locale.

Birourile Naționale ale USR PLUS au decis în această săptămână, în ședința comună de alianță, să solicite organizațiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie. Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS. Acestea vor avea loc pe 8 februarie, în București.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.