Locuință ANL dată la schimb sibienilor care îndeplinesc câteva condiții

0 4.402

⇓ Ascultă știrea ⇓

Comisia ANL pentru analizarea solicitărilor privind repartizarea locuințelor pentru tineri, a publicat un anunț privind un schimb de locuințe ANL. Conform legii, procedura schimbului de locuinţe destinate închirierii, presupune schimbul cu alte locuinţe vacante de aceeaşi categorie.

Ca urmare a disponibilizării locuinţei pentru tineri destinată închirierii, din Sibiu, Str. Independenței, Nr. 1A, Sc. A, Et. 5, Ap. 81, aceasta este supusă procedurii de schimb de locuinţă, având în vedere solicitările depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

În situaţia în care şi alţi titulari ai unor contracte de închiriere tip ANL îşi manifestă dorinţa de aprobare a efectuării schimbului pentru această locuinţă, trebuie să depună la registratura Primăriei Municipiului Sibiu o cerere cu documenele solicitate cuprinse în Anexa nr. 1 la hotărârea mentionată. Cererile pot fi depuse în perioada 31.01 – 10.02.2020.

După analizarea solicitărilor depuse, Comisia pentru analizarea solicitărilor privind repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, aflate în administrarea Municipiului Sibiu, va întocmi raportul de specialitate prin care va supune spre aprobarea Consiliului Local al Municipiului Sibiu proiectul de hotărâre având ca obiect efectuarea schimbului de locuintă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.