anl
Foto Arhivă

Comisia ANL pentru analizarea solicitărilor privind repartizarea locuințelor pentru tineri, a publicat un anunț privind un schimb de locuințe ANL. Conform legii, procedura schimbului de locuinţe destinate închirierii, presupune schimbul cu alte locuinţe vacante de aceeaşi categorie.

Ca urmare a disponibilizării locuinţei pentru tineri destinată închirierii, din Sibiu, Str. Independenței, Nr. 1A, Sc. A, Et. 5, Ap. 81, aceasta este supusă procedurii de schimb de locuinţă, având în vedere solicitările depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

În situaţia în care şi alţi titulari ai unor contracte de închiriere tip ANL îşi manifestă dorinţa de aprobare a efectuării schimbului pentru această locuinţă, trebuie să depună la registratura Primăriei Municipiului Sibiu o cerere cu documenele solicitate cuprinse în Anexa nr. 1 la hotărârea mentionată. Cererile pot fi depuse în perioada 31.01 – 10.02.2020.

După analizarea solicitărilor depuse, Comisia pentru analizarea solicitărilor privind repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, aflate în administrarea Municipiului Sibiu, va întocmi raportul de specialitate prin care va supune spre aprobarea Consiliului Local al Municipiului Sibiu proiectul de hotărâre având ca obiect efectuarea schimbului de locuintă.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns