masini valea oltului

Cele opt autoturisme căzute în râul Olt cu tot cu platforma pe care erau transportate, au fost scoase vineri dimineață din apă. Traficul rutier pe Valea Oltului a fost temporar închis.

Traficul este blocat, vineri dimineața, pe DN7, la kilometrul 206, unde autoritățile intervin pentru scoaterea platformei prăbușite în noaptea de miercuri spre joi în albia râului Olt, anunță Mediafax.
IPJ Vâlcea a anunțat, vineri, că traficul este blocat, iar TIR-urile sunt oprite de polițiști într-o parcare din comuna Câineni.
Potrivit unui anunț făcut joi de polițiștii din Vâlcea, traficul va fi blocat total până la ora 11.00, pentru scoaterea autoutilitarei și a încărcăturii acesteia din albia râului Olt.

video

Se intervine cu trei utilaje de mare tonaj și cu specialiști de la compania de distribuție a energiei electrice, care vor deconecta liniile de înaltă tensiune.

video

Autoutilitara s-a răsturnat în râul Olt în noaptea de miercuri spre joi. Polițiștii spuneau atunci că șoferul, un bărbat de 27 de ani din Argeș, a pierdut controlul din cauza oboselii, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt. Atât șoferul, cât și un alt pasager din mașină au fost duși la spital.
Două mașini din cele 8 care erau pe platforma autoutilitarei au căzut în Olt și au fost găsite de angajații ISU care le-au căutat cu scafandri și o barcă pneumatică.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.