Bugetul local al judeţului Sibiu pe anul 2020 se aprobă joi – Unde se duc banii

0 438

⇓ Ascultă știrea ⇓

Joi, de la ora 15, are loc o ședință extraordinară de Consiliu Județean convocată pentru aprobarea bugetului județului Sibiu pe anul 2020.

Consilierii județeni vor apoba joi bugetul local al judeţului Sibiu pe anul 2020, la venituri în sumă de 461.720,41 mii lei și la cheltuieli în sumă de 517.541,11 mii lei, pe secţiunea de funcţionare şi secţiunea de dezvoltare. De asemenea, consilierii vor aproba finanţarea deficitului secţiunii de dezvoltare în sumă de 55.820,70 mii lei din excedentul bugetar al anilor precedenţi și vor aproba utilizarea temporară, din excedentul bugetului local al anilor precedenţi, a sumei de 3.000,00 mii lei, în cazul înregistrării unor goluri de casă provenite din decalaje între veniturile şi cheltuielile anului curent, precum şi pentru acoperirea definitivă a eventualului deficit bugetar rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2020.

În proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Consiliului Județean, se arată că se va aproba, printre altele, alocarea sumei de 250,00 mii lei pentru acordarea de premii sportivilor din județ. „Se aprobă alocarea sumei de 250,00 mii lei, pentru acordarea de premii, astfel: pentru sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la nivel național și internațional în anul 2019 în sumă de 100,00 mii lei și pentru elevii și profesorii din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Sibiu care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare de la nivel național și internațional în anul 2020 în sumă de 150,00 mii lei”, se arată în proiectul de hotărâre al bugetului pe 2020.

Bugetul pe 2020 al județului Sibiu poate fi consultat mai jos:

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.