Un sibian a luat de nevastă o moldoveancă – Polițiștii de la Imigrări s-au opus

0 2.441

⇓ Ascultă știrea ⇓

Polițiștii de la Biroul de Imigrări, au anulat căsătoria între un bărbat din Mediaș și o femeie din Republica Moldova, după ce au descoperit că era vorba despre o căsătorie de conveniență.

Femeia din Republica Moldova a primit decizie de returnare în țara sa după ce polițiștii au constatat că s-a căsătorit cu bărbatul din Mediaș numai pentru a obține cetățenia română. Polițiștii de la Imigrări au descoperit că cei doi nu locuiau împreună și se cunoșteau foarte puțin. Potrivit unei înțelegeri mutuale, anul trecut au încheiat o căsătorie de conveniență. Biroului pentru Imigrări al județului Sibiu i-a refuzul femeii dreptul de ședere pe teritoriul României.

În 2019, 4387 persoane au primit drept de ședere sau rezidență în județul Sibiu. Dintre acestia, 1559 sunt străini din state terțe, cei mai mulți din Republica Moldova, Turcia, Vietnam, Sri Lanka, şi 2828 sunt de cetățeni ai Uniunii Europene/SEE, majoritatea din Germania, Italia, Franţa și Spania.

”Au fost emise 47 decizii de returnare și a fost revocat dreptul de şedere pentru 32 persoane. De asemenea, 20 de străini au fost îndepărtați sub escortă și pentru 19 persoane au fost emise consemne de nepermitere a intrării în România pentru perioade cuprinse între 3 și 6 luni. ”, au precizat reprezentanții Biroului pentru Imigrări al județului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.