fbpx

Apel disperat al unui sibian – 1000 de euro recompensă pentru cine îi dă informații despre portofelul pierdut

28.104

Un bărbat din Vurpăr a pierdut în urmă cu trei săptămâni un portofel plin cu bani. Acum e dispus să ofere recompensă ca să îl găsească. În portofel de aflau 4000 de euro, împreună cu datele personale și contul bancar.

Nicolae Bărtuș are 42 de ani și lucrează în Germania în agricultură. Cu banii câștigați acolo se întoarce acasă și își ajută familia.

În urmă cu trei săptămâni, se afla împreună cu soția în apropierea Autogării Transmixt și intenționau să schimbe cei 4000 de euro la o casă de schimb valutar din apropiere. Bărbatul spune că avea portofelul plin cu bani în buzunarul unui hanorac și nu a observat când a dispărut. Nu exclude posibilitatea ca portofelul să fi căzut din buzunar și să fi fost găsit de cineva.

Disperat, bărbatul face apel la toți cei care ar putea să ofere informații despre portofel și despre suma de bani pierdută să o înapoieze, deoarece erau banii economisiți în câteva luni de muncă în Germania. Oferă 1000 de euro recompensă oricui poate să îi ofere informații despre portofelul pierdut.

„Am fost și la Poliție dar nu am rezolvat nimic. Au zis să aștept și dacă vor primi informații despre bani, mă vor contacta. Îl rog pe cel care a găsit banii să mi-i dea înapoi. Am mare nevoie de ei. Știu că mai sunt și oameni cinstiți în lumea asta. Eu nu îmi pierd speranța”, ne-a spus cu amărăciune Nicolae.

Cei care îl pot ajuta pe Nicolae Bărtuș cu orice fel de informații, ne pot contacta pe adresa redacției oradesibiu@gmail.com sau se pot adresa Poliției.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Petre Adrian scrie

    L-au „făcut ” băieții care mereu sunt prin preajma caselor de schimb să agațe vreun cetățean obosit…..nu există casă cu WU să nu aibă un colorat lângă ea..și politia?..politia ce face? Ca de obicei trăiește din taxele si impozitele oamenilor onești. Interlopii sunt liberi…a..au și drepturi…obligații nu

  2. Flaviu scrie

    Saracu’.. dar la varsta lui isi tine 4000 in portofel si portofelul in hanorac ? In buzunar la blugi in fata, de acolo greu sa dispara.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.