accident tarnava
FOTO: Info Trafic Jud. Sibiu

Se circulă greu pe DN14, în afara localității Târnava, în urma unui accident rutier. Din primele informații, două persoane sunt rănite.

https://www.youtube.com/watch?v=5XgSCDBUBBo

Potrivit polițiștilor, de vină este un șofer care circula spre Mediaș. El a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autoturism condus regulamentar. De asemenea, o altă mașină a ajuns în șanț, încercând să evite impactul.

accident t3
FOTO: DRDP Brașov

„Un șofer în vârstă de 67 de ani care circula spre Mediaș pătrunde pe contrasens (cauza urmează a fi stabilită) și intră în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 65 de ani din Axente Sever. O altă mașină condusă de un tânăr de 19 ani din Valea Viilor pentru a evita impactul intră în șanț. Momentan, traficul pe sensul spre Sibiu este blocat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident t1
FOTO: DRDP Brașov

La fața locului s-au deplasat echipaje SAJ și Smurd. SAJ Sibiu a transportat o victimă la spital în Mediaș. Este vorba despre un bărbat de 65 ani, policontuzionat, care a suferit un traumatism de coloană și toracic. Totodată, echipajul Smurd a transportat la CPU Mediaș o femeie de 66 de ani, conștientă.

Comentariul meu

Lasă un răspuns