Sibianul Lucian Burchel este noul director al Școlii Federale de Antrenori din România

585

Lucian Burchel se alătură echipei Federației Române de Fotbal. Acesta este noul director al Școlii Federale de Antrenori. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi, 5 februarie 2020, la Casa Fotbalului.

Fost internațional român cu două selecții la prima reprezentativă și 160 de meciuri în primul eșalon fotbalistic al României, Lucian Burchel își începe activitatea la conducerea Școlii Federale de Antrenori după 10 ani petrecuți la Academia Gheorghe Hagi, cea mai performantă academie de fotbal din țară, locul I în clasificarea academiilor realizată de FRF.

Lucian Burchel, 55 de ani, și-a început cariera de antrenor în 1991, la CSS Șoimii Sibiu. E posesor de Licența Pro și a absolvit cursurile celor mai renuminte școli de antrenori, precum Coverciano sau Clairefontaine. Începând din 2009 și până în 2019 a ocupat funcția de Director Tehnic al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, câștigătoare a 24 de titluri naționale, la toate categoriile de vârstă, în această perioadă.

”Acest proiect m-a atras instantaneu, pentru că voi lucra după două principii care m-au ghidat și ca om, și ca profesionist, educație și performanță. Cunosc progresele Școlii Federale de Antrenori care în următoarele luni va intra în proces de evaluare. La finalul acestuia vom avea o imagine clară și vom putea continua toate aspectele pozitive și să corectăm tot ce necesită îmbunătățiri. Este o șansă pentru mine de a pune în aplicare, în folosul fotbalului românesc, tot ce am învățat de-a lungul carierei”, a spus Lucian Burchel, noul Director al Școlii Federale de Antrenori.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)