Cum să ai succes pe piața muncii  – Profesional New Consult – De 12 ani în FAVOAREA TA

0 1.363

⇓ Ascultă știrea ⇓

Într-o lume în care piața muncii este într-o rapidă și continuă schimbare, recalificarea sau dobândirea de noi cunoștințe ne menține șansele de a găsi un loc bun de muncă. Aici intervin formatorii de la Profesional New Consult Sibiu cu paleta largă de cursuri

De 12 ani, de când activează pe piața de formare profesională, la Profesional New Consult Sibiu găsești seriozitate, respect, competență și mai ales PROFESIONALISM.

Doriți să aflați toate prevederile legislative care reglementeză activitatea unui inspector de resurse umane sau să vă construiți o carieră în contabilitate? Vreți să beneficiați de un curs aprofundat în cunoștințe teoretice și practice de electronică sau să descoperiți avantajele tehnologiei CNC? Soluția este  în cursurile Profesional New Consult Sibiu cu ajutorul cărora veți obține recunoaștere și succes pe piața muncii.

Profesional New Consult Sibiu oferă cursuri acreditate de inițiere, calificare, recalificare, specializare și ucenicie în domeniile:  Management și Carieră, Tehnice și Meserii,  Înfrumusețare,  Limbi Străine, Turism,  Agricultură și  ISCIR.

🏆 IMPORTANT! Diplomele eliberate de Profesional New Consult Sibiu sunt recunoscute național și internațional.

În luna Februarie, Profesional New Consult vă oferă REDUCERI la toate cursurile centrului din Sibiu. Detalii aici: /www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/

Cursuri de înfrumusețare cu produse de top și reduceribeauty course 1

Domeniul cursurilor de înfrumusețare a cunoscut în ultimii ani și în țara noastră o creștere semnificativă. Profesional New Consult și-a propus încă de la înființare să aducă o contribuție valoroasă la această dezvoltare printr-o paleta largă de Cursuri: Machiaj Basic și Avansat, Stilist Unghii cu Gel, Frizerie / Coafor, Masaj, Cosmetică, Aplicare Gene, Pensat, Tatuaj Cosmetic și multe altele.


IMG 5421 1

Domeniul înfrumusețării, unul dintre partenerii  Profesional New Consult  este brand-ul Top Glamorous care vine cu produse cosmetice exclusive, ce au calitatea de a oferi femeii moderne încredere în frumusețea ei naturală. Pentru cursanții Profesional New Consult se oferă REDUCERI substanțiale la produsele de calitate ce vor satisface şi cele mai exigente aşteptări. Cursurile  de Beauty vă așteaptă pentru a le testa. Puteți deasemenea să comandaţi online de pe site-ul: www.topglamorous.ro.

Contact:

Profesional New Consult

 Sibiu, str. Banatului, nr 10, et.1, ap. 4.

👉 www.profesionalnewconsult.ro

📲 0786.489.888, 0784.333.777 (Telefon & Whatsapp)pnc png logo transparent 3

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...