Drama copilei care a trăit trei zile în scări de bloc – A fugit de șapte ori de-acasă

0 16.141

⇓ Ascultă știrea ⇓

Alesia Cernat a fost găsită. Copila de 13 ani povestește că a trăit timp de trei zile pe stradă și prin scări de bloc. Ea se află acum în grija Direcției pentru Protecția Copilului. A fost a șaptea oară când a fugit de-acasă.

Copila de 13 ani, din Șura Mare, a dispărut de acasă duminică. A fost vizitată de o colegă de clasă și când aceasta a vrut să plece, Alesia s-a oferit să o conducă până la poartă. A plecat și nu s-a mai întors. Părinții au căutat-o pe la rude și prieteni dar nu au reușit să-i dea de urmă. Niște prieteni de-ai fetei au povestit că au văzut-o când se urca într-o mașină cu trei bărbați și cu încă o colegă. O zi mai târziu, părinții Alesiei au primit vestea că fata a fost văzută luni în centrul Sibiului. Era singură și i-ar fi spus unei colege că se teme să meargă acasă. Atunci, mama Alesiei i-a transmis un mesaj sfâșietor prin intermediul Ora de Sibiu.

„Alesia, unde ești? Vino acasă! Nu-ți facem nimic. De două nopți nu am putut închide un ochi”, îi transmitea marți, Doina Cernat.

Nu este prima dată când copila a fugit de-acasă. Ultima dată a fugit anul trecut înainte de Craciun, după o ceartă cu bunica. Părinții spun că nu mai știu ce să facă.

„Suntem disperați. E a șaptea oară când fuge de-acasă. Vorbește cu băieți pe Internet și pleacă după ei. I-am luat telefonul dar găsește mereu alte metode să vorbească cu ei. O ajută niște colege. Acum a găsit-o ginerele meu care a umblat s-o caute cu mașina prin oraș. Ieșea dintr-o scară de bloc, unde zice că a stat în ultimele trei zile. A fost dusă la centrul Prichindelul. Ne-au spus că ne-o dau acasă numai după ce polițiștii și procurorii stau de vorbă cu ea”, a spus mama Alesiei pentru Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...