Expertul tău în ochelari progresivi te invita la CONCURS! Câștigă o pereche de ochelari de la Optikron

1 1.258

Specialiștii OPTIKRON CENTER propun un concurs pentru toți sibienii care se confruntă cu probleme de vedere. Poți câștiga o pereche de ochelari cu lentile progresive, pachetul complet: consultație, rame și lentile Rodenstock! Participă la concurs, și înlocuiește cele 2 perechi de ochelari, pentru aproape și pentru distanță, cu o singura pereche!

Ce presupune concursul

Pentru a te putea înscrie în concursul organizat de Optikron Center, este necesar să ai un cont pe Facebook. Regulile sunt extrem de simple – tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii prezentați mai jos:

  1. Like paginii de Facebook „Cabinet Optikron Center”
  2. Like și share postării concursului
  3. Lasă un comentariu la postare în care să etichetezi o persoană dragă ție, care ar avea nevoie de o pereche de ochelari progresivi, și răspunde la întrebarea „Ce contribuție pot aduce in viața ta ochelarii progresivi?”

Concursul se va desfășura timp de o lună, în perioada 7 februarie – 7 martie. Câștigătorul va fi anunțat pe Facebook și va beneficia de un pachet complet: consultație, rame și lentile Rodenstock – totul GRATUIT!Macheta concurs Facebook 1

Ochelarii progresivi – Vezi clar și confortabil la toate distanțele, datorită Optikron

Ce contribuție pot aduce în viața ta ochelarii progresivi? Claritate, confort, vedere fără limite, lejeritate, ușurință, încredere, siguranță, dinamism. Dacă ai 2, sau chiar 3 perechi de ochelari, pe care trebuie să le alternezi mereu, e clar că ochelarii cu lentile progresive ar aduce reale beneficii în viața ta! Durerile de cap și de ochi, tendința de a te apropia de obiectul privit, lipsa de claritate a vederii, disconfortul la calculator și chiar riscul de a dezvolta probleme cervicale, sunt inconveniente care pot fi eliminate prin alegerea unor lentile speciale pentru aproape și intermediar.

Poți afla mai multe despre ochelarii progresivi direct de pe site-ul OPTIKRON CENTER, sau printr-o vizită la cabinetul localizat in HABERMANN MARKT Sibiu. Și dacă te-ai convins că lentilele progresive sunt cea mai bună soluție pentru tine, participă la concursul organizat de OPTIKRON CENTER, și poți câștiga chiar tu o pereche de ochelari progresivi!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Deac scrie

    Afla mai multe???Unde???

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.