Toată lumea la lopată – Ce amenzi riscă sibienii care nu-și curăță zăpada din fața casei

691

Sibienii care nu își curăță trotuarul din fața casei sau din fața blocului riscă amenzi de până la 350 de lei. Reprezentanții Serviciului de Administrare a Domeniului Public și cei ai Poliției Locale Sibiu fac verificări în această perioadă.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Poliția Locală Sibiu informează cetățenii cu privire la obligația pe care o au să deszăpezească trotuarele din fața casei, din fața blocului sau din fața firmei pe care o dețin. În caz contrar, vor fi aplicate amenzi între 100 și 200 de lei persoanelor fizice și între 250 și 350 de lei persoanelor juridice.

Firma contractată pentru deszăpezire a intervenit în teren de vineri de la ora 01:00 cu opt utilaje în Sibiu și de joi de la ora 23:00 cu un utilaj în stațiunea Păltiniș, unde stratul de zăpadă a depășit 10 cm.
În Sibiu s-a intervenit cu sare și plug pentru îndepărtarea zăpezii pe străzile de pe prioritatea 1, drumuri în pantă, rampă, sensuri giratorii și străzi principale și se lucrează pentru degajarea străzilor din prioritatea 2 și 3. De asemenea, se intervine cu trei echipe pentru deszăpezirea manuală în zonele înguste din centru, în stații de autobuz, în pasaje și pe scări.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi