tren deraiat
Foto arhivă

Circulația trenurilor între Sibiu și Vințu de jos pe sectorul cuprins între Săliște și Apoldu de Sus este întreruptă din cauza unui tren cu două vagoane care a deraiat de pe liniile de cale ferată.

Trenul InterRegio 74 venea de la Brașov și mergea la Budapesta când a deraiat de pe liniile de cale ferată. Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață în jurul orei 9:00.

Potrivit primelor informații, în tren s-ar afla în jur de 250 de persoane, care călătoreau în două vagoane de clasa a II-a. Aceștia sunt preluați la această oră și transportați până la cea mai apropiata stație. Potrivit CFR Călători

UPDATE 11:34  Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în tren se aflau 32 de pasageri, care, din fericire, nu au fost răniți. În urma incidentului feroviar, circulația feroviară pe Magistrala 200 este întreruptă, în stația Săliște din județul Sibiu.

UPDATE 11:44 „Trenul InterRegio nr. 74 care circula pe ruta Brașov-Budapesta a deraiat în apropierea pasajului de la Aciliu, la km. 33+200. Nu sunt victime. O echipă AGIFER București se va deplasa pentru a investiga cauzele acestui eveniment. Între timp, la fața locului a ajuns o altă locomotivă care va lega cele doua vagoane ale trenului iar pasageri își vor continua deplasarea pe ruta Copșa Mică-Budapesta. În tren sunt aproximativ 40 de călători”, transmite IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu

  1. Cam de cati morti este nevoie ca facem ceva cu infrastructura cailor ferate ? Nu de alta dar daca motorizarile diesel sunt naspa pentru mediu cu ce mama zmeului sa ma deplasez in conditii decente catre destinatii mai indepartate ?